Ett minne rikare, några hundra euro fattigare.

Jag vaknar upp och möts av soljuset som lyser starkt och intensivt in i rummet. kroppen darrar och jag känner att munnen är kruttorr. Jag drar ett djupt andetag och reser mig upp från sängen. Men vänta nu .. Det här är inte min säng? Jag tittar mig runt och kan konstatera att det inte heller är mitt rum? Måste riktigt koncentrera mig för att läsa en text det står på rumsdörren " Hotel Cumulus" står det med blåa bokstäver. Vad i helvete är det här!? Varför är jag här?!

Jag drar mig till vessan, sätter på duschen för att svalka mitt dundrande huvud. Medan jag står där kommer allt tillbaka ..Minnen från igår. Ett förfest, ett gäng vänner i en främmande stad, en krog, mycket alkohol, ett gräl ...Men vad hände sen? Jag måste riktigt anstränga mig för att komma ihåg varför jag inte farit hem från krogen med mina vänner. Ajo, vi grälade och jag lämnade dem och bestämde mig för att åka taxi hem till min hemstad 100km längre bort. Men är jag där? Nej. Nu minns jag att medan jag desperat försökt få tag på taxinummret hade jag hittat en pojke som satt sig brevid mig. Jag minns att jag tyckt han var ganska söt. Hm. Sen tror jag att det var jag som föreslog efterfest? Jo så var det nog. Men vi hade ingenstans att gå ..Jag minns även att jag kommit på den totalt brillianta idén att ta in på hotell! Ja, igår var det iaf en superidé. Vi hade sökt upp första bästa hotell, stegat in där och jag hade bokat in oss på ett rum. Nu minns jag även att jag varit så full att jag inte riktigt kommit ihåg min soc-sign och namn så jag måste visa mitt ID till receptionisten så hon kunde boka in oss. Hmm ..Ett två personersrum? Ja tack! Minibar? Ja tack! Vem betalar? Nämen de gör ju JAG för JAG har palkkapäivä och mitt konto har inget botten! Jeeee! Upp till hotellrummet! Tömma minibaren! Ha duschkrig! Spela musik! Dansa! Pussas! Jeeeee! Vid något skede måste vi sedan ha somnat i det genomvåta lakanen, för det är allt jag minns...

Nu var jag kvar här, alldeles ensam. Mycket fattig, Mycket illamående. Jag drog ut mig ur ducshen och funderade vart helvete pojken från i natt försvunnit? HUr skall jag ta mig hem? HUR mycket hade dettta kalas egentligen kostat? ekonomiskt och själsligt. Jag klädde sakta på mig och kollade igenom väskan att allt fanns kvar ..Jo. Bra, Nu gäller det bara att komma ihåg hur jag hittar ut från helveteshotellet och försöka smyga ut förbi receptionen.

Jag var ett minne rikare, några hundra euro fattigare och hade tjänat in en sån sjuhelvetesmorkkis att jag levde länge på den. Ja, iaf tills nästa vslut då jag skaffade mig en ny.

03.02.2011 kl. 23:00

WTF???

Den här gången befinner vi oss i Åbo. Min kompis har redan druckit en del när jag kommer dit och hon är ganska full. Så det är bara för mig att sätta igång... När vi kommer till krogen är vi redan ganska i skicket, men vi börjar ändå dricka tequila. Vi sätter oss i ett bord, och i bordet bredvid sitter en kille jag är gaanska så hot på. Plötsligt kommer hans kompis fram till mig och säger "min vän är intresserad av dig, vill du komma och sitta med oss?" Nå klaaart jag far! Så jag lämnar min kompis ensam i vårt bord och går till deras. Det första jag gör är fäller ALLAS drickor över bordet!(där satt väl ca 4 grabbar) Nåå jag erbjuder ju mig förstås att köpa nya. "Min" kille kommer med till bardisken och beställer. Men när jag skulle betala med mitt elektron-kort gick det inte! Gud i himmelen vad pinsamt! Så killen måste betala. Jag säger åt honom att jag ska gå till bankautomaten utanför och ta ut kontanter och ge åt honom. Vid det laget var han nog lite skeptisk till mig redan, så han följde med ut till automaten. Men inte fick jag några pengar där heller! WTF?? Jag brukar nog ALLTID ha pengar på kontot! Men icke, det gick inte! Sedan vet jag egentligen inte så mycket om vad som hände, eftersom jag var så full att minnet har farit. Men det kom iallafall fram under kvällen att jag och min kompis, av någon anledning, hade bytt kort med varandra. Varför vet vi ännu i denna dag inte. Men en rad med pinsamheter följde ju med det... . Behövs väl inte tilläggas att den killen fick jag inte med hem den kvällen.. och inte någon anna kväll heller.... Fyyy vilken morkkis!
03.02.2011 kl. 19:24

Always remember.. There WILL be a tomorrow!

På krog i vår stora farliga huvudstad kan vad som helst hända. T.ex att man hittar en kille som man vill ta hem. O då kan jag berätta att jag bor inte i Helsingfors, utan ganska jävla långt därifrån. Så det smartaste i det här läget skulle ju ha varit att själv bli i Hfors(Eller nåja, kanske det smartaste skulle ha varit att åka hem, ENSAM) och sedan åka hem följande dag. Men nej.. Eftersom vi hade kusk så skulle vi ju hem förstås. Och jag skulle med allt våld ha den här killen med mig hem. Full som en anka som jag var. Nåå vid det laget vi var hemma, så hade jag redan nyktrat till så pass mycket att jag inte ville ha något att göra med killen i fråga mera. Men jag var ändå så pass snäll att han fick sova i min säng, medan jag sov på soffan. Och med ett löfte om att jag skulle köra hem honom följande dag.. Följande dag var snällheten som bortblåst. Fyfan vilken morkkis! Jag dog flera gånger innan jag visste vad jag skulle ta mig till! Det var, utan att tveka, bland med det jobbigaste jag varit med om! Vem fan är den här killen?? Hade noll minne från gårdagen! Visste inte hans namn, ålder, ingenting! Bara att han bodde i Hfors, och troligtvis aldrig i sitt liv varit i den här staden förut! Vad fan gör man i en sådan situation?? Ett tag övervägde jag faktist att bosätta mig hos mamma & pappa ett tag, o hoppas på att problemet skulle försvinna av sig själv. men jag kom på bättre tankar. Så jag sparkade upp killen ur min säng och sade bara att vi måste sticka, jag kör dig till bussen. Bör tilläggas att kollektiv-trafiken i den här staden inte är att skryta med, det går inte många bussar på en dag härifrån. Och allra minst på en söndag. Och man är dessutom tvungen att byta buss en gång innan man kommer till Helsingfors. Nåå jag körde honom till busstationen, vilken var heelt öde! Det skulle knappast gå en buss på flera timmar ännu. Men det sket jag nog i, ville bara slippa av med det här problemet en gång för alla. Det enda jag sade var "du måste sen byta buss i följande stad" Stackars kille, helt ensam, på en helt okänd plats, det var mitt i smällkalla vintern och han hamnade troligtvis vänta en väldigt lång stund på bussen... Hoppas fan han nu ens hade pengar.... Men jag slapp honom, och kunde fortsätta min morkkis-dag med nya löften om evig nykterhet.........
02.02.2011 kl. 21:41

Samvetet.

Jag satt med o smutta på en stobe på den lokala pubben, då en söt liten flicka kommer fram till mig och gråter.
Tydligen har jag raggat upp (och haft sex med) hennes lilla pojkvän. jag hamna fara och sitta i en soffa, omringad av hennes vänner o sitta och trösta henne då hon storgrät, och jag försökte föklara snällt att han nog älskade henne, och att vi bara pussats lite.Sanningen  var den att vi hade haft råsex hela natten före, och jag hade ännu sjukt överallt. men de behövde jag ju inte berätta för henne. hon gick snällt hem med sin pojkvän, o jag raggade vidare.
(dock med lite sämre samvete, stackars flickvän..)
02.02.2011 kl. 11:04

Hur man INTE berättar åt killen att man är lite förtjust!

Fredag-kväll, vi är ett gäng kompisar hos vår gode vän som nyligen gift sig. Allt är väl, vi anländer till krogen och där börjar ju spriten flöda. Då ser den gode vännen en brud han vill ha med sig hem(Hans fru är i ett annat land) Han ber mig ta hans vigselring, för den kan han ju inte ha på sig. Jag sätter den i min plåmbok och forstätter dricka sprit. Efter att krogen stängt befinner jag mig vid den lokala "nakki-kiosken" Och vem är inte där, om inte killen jag spanat in! Och vad gör jag nu månne? Jag har ju faktist en äkta vigselring i min plåmbok.. Jag faller ner på knä, tar fram ringen och FRIAR!!! Hur funkar en människas hjärna när den fått en överdos alkohol? Hur många gånger har man inte funderat på det. O fortfarande har man inte kommit på nåt bra svar! Jag kan bara säga att det var nog hårt att leva när man vaknade upp och kom ihåg detta!
01.02.2011 kl. 23:10

Skumvinet.

Jag var en gån med min vän till helsingfors, vi dricker vårt skumvin. När det tar slut går vi in på wc. Jag sätter fullt med vatten i skumvinsflaskan medan min vän ser konstigt på mig. Vad gör du frågar hon? vad tyst! svarar jag, jag har inga pengar och jag vill fortsätta dricka. Jag tar min flaska och går ut på krogen igen, där jag träffar ett gäng grabbar. Vi sätter ner oss med dem, och utan att de märker de byter jag ut flaskorna. jag tar falskan och försvinner in i nattvimmlet igen. Såg dem senare stå vid bardisken och skällde ut bartendern för att deras vin smakar vatten. Jag höll på att pissa ner mig av skratt, rätt åt dem!
hahahahaha!
01.02.2011 kl. 23:08

Hur man unviker att be någon fara hem.

jag hade en gång en pojke hemma hos mig.
När jag vaknar på morgonen (bodde ännu hemma hos mamma då) ångrade jag bittert vad jag gjort. jag ringde min kära vän o hon kom efter mig, och vi for på kaffe o pojken blev hemma ännu i min säng o sova. sen ringde jag till efter en taxi när vi var på cafe, o gav addressen till min mamma.Efter detta  jag ringer till hemtelefonen. Min syster svarar o jag ber henne hälsa pojken på mitt rum att han har kyyti utanför nu. när jag kom hem var han borta, och allt var väl igen.
01.02.2011 kl. 22:57

En söndagmorgon vaknar du upp med en dunkande huvudvärk och världens morkkis. No worries, vi har lösningen! Ta en del av några vänners värsta morkkisberättelser och känn dig lite bättre. Välkommen!

Senaste kommentarer

01.04, 19:29Den där jävla frågan. av lol
24.03, 04:00Kondomer. av KondomExpress
12.12, 21:13Den där jävla frågan. av Morkkistroll nr 2
01.12, 17:06Älskarinnan av Mary Jane