En diabetiker i en karkkibutik.

Jag har funderat  mycket på det här med fyllor, förfestfylla, festfylla, efterfestfylla, andradagensfylla ... Vilken jag nu mest uppskattar brukar vara andradagensfylla. På något vis försvinner den där stressen över hur man ser ut, vad man skall säga eller hur man skall bete´sig (på gott och ont). Jag är väl medveten om att att de flesta inläggen får oss att låta som värsta suputerna och slamporna och det är väl inte långt i från sanningen heller, hahah! Jag msåte slänga in de där med tanken på att nadradgensfylla nämnts ganska friskt i denna blogg, och det är bara för den lilla orsaken att de är då de man har det som bäst! jag super absolut inte alla veckoslut, och tragiskt nog är det evigheter sedan jag haft en andra dagen fylla fast jag många ggr skulle ha behövt det. Morkkisen är lixom så frånvarande då och de är sällan jag gör mina mistag andra dagen, de brukar vara första dagen då jag är mest självmedveten och behöver nån sorts av själmedvetenhet.

Vad pointen med de här inlägget var har jag redan glömt .. jag antar att jag bara kände för att försvara oss lite - och jo, jag är mycket medveten om att jag inte föevarade den där slampa biten, för de kan jag inte ... Jag har sedan jag fick smaka på min första pojke varit mycket karkkisugen och älskar att fylla min påse med en salig blandning av dem, nu är den ju inte så använd då jag har pojkvän men alltid nu som då när jag är på efterfest med ett par riktiga godingar har jag börjat använda repliken Jag är som en diabetiker i en karkkibuti för precis så känns det. Så ha en riktigt trevlig dag du hörni alla karkkin så kanske vi syns i vimlet, jag skall fara hem o sova nu.

Se oli moro.

14.08.2012 kl. 06:01

When 3 become 1

Ett minne jag har som ännu brinner starkt  bakom tinningen och alltid tar lika sjukt då jag tänker på det är ett (el det kanske räknas som två) one night stand där jag i början på kvällen kände mig som en drottning och slutade med attt jag kände mig som en pelle. It goes something like this;

Jag var totalt på g! vi hade sörplat i oss en massa drinkar på en suverän föfest och stod nu i baren på discot och kikade in utbudet av godis för kvällen. Min blick fasnade direkt på en ung pojke i 18-års åldern som stod på andra sidan baren. Han var blond och lång, en snygg tajt kropp och ett vackert leende, jag log mot honom och han log tillbaka, SCORE! tänkte jag, nu behöver jag inte fara hem ensam ...

Jag väntade en stund med att gå fram och prata med honom, man kan ju inte verka FÖR intresserad ... Efter att ha slängt några shottar i naaman och verkat så ointresserad som möjligt tog jag min chans när vi båda råkade vara ute på tobak. Vi stod länge och pratade, tills han bekräftade min längtan och kysste mig. Nu får jag det här och låta mycket mer romantiskt än det är, men de bjuder jag på!

Vi hånglade utanför discot, innanför, på wc, på dansgolvet, vid baren .. ja ni fattar. Men plösligt var han bara borta .. God damn, jag hittade honom ingenstans. Va fan gör jag nu då? Jag var så inställd på att inte gå hem ensam att jag börjde se mig runt efter någon annan goding. SCORE! vid dansgolvet stod den en precis lika söt mörkhårig ung pojke som såg lite ensam ut, jag stegade fram och inom fem minuter var det klappat och klart att jag int sen heller behöver åka hem ensam. När det blev valot tog jag pojken under armen och traskade ut för att vänta på taxin, när vi stpr där ute och pratar uppenbarar sig mittiallt min blonda pojke! Jag satsar på stort och frågar honom om han oxå vill komma hem till mig på "efterfest", till min otroliga lycka svarar han JA!! Ni kan tänka er hur lycklig jag var när jag sen satt i taxin med varsin pojke på vardera sida och jag visste att jag både skulle få söta och sura karkkin ikväll (hahah, ursäkta jämförelsen) Då vi anlände hem till mig hände det som hända skulle - jag fick dem båda i säng. Dock hade jag inte rkna med nästa händelse ... De båda fattade tydligen tyckte för varandra och även dom smakade på varandra så att säga. Jag minns inte riktigt hur det blev som det blev, men DET jag minns är att efter att de roliga var slut blev de inte (som planerat) hemma hos mig och sova utan de bestämde sig för att gå hem till den blonda killen ist - jag var inte bjuden. Så kvällen slutade med att jag ändå fick somna ensam, och de två killarna fick sova ihop. Hoppas de levde lyckliga i alla sina dagar.

14.08.2012 kl. 04:19

Funderar ...

Jag har funderat om man skulle byta namnet på bloggen? jag har typ 1000 pinsamma snuskiga one night stands på lur som kanske är lite relaterat till morkkis som jag skulle kunna berätta för er, för de här med ENBART morkkis börjar sakta men säkert bli för svårt. Catch my drift?
12.08.2012 kl. 22:54

Piinaako morkkis? Näillä vinkeillä selviät henkisestä krapulasta

Älä hätäile, sillä et ole ainoa, jota kaduttaa tänään. Liian pitkälle venynyt vappuaaton juhlinta painaa varmasti jopa lähipiirissäsi muitakin ihmisiä. Vaikka krapula ei olisi äitynyt pahaksi, voi henkinen krapula, eli morkkis olla sitäkin pahempi. Mitä tulikaan tehtyä? No, älä sitä ajattele, vaan keskity mieluummin lukemaan Helmen vinkit huolettomaan vappupäivään.

Et hölmöile yksin

Ajattele, mitä kaikkea hölmöä muut ovat tehneet, ja miten armollisesti olet itse suhtautunut silloin asiaan. Jos kaverisi on lähettänyt sinulle vaikkapa humalapäissään hävyttömän tekstiviestin, et varmasti ole seuraavana päivänä edes muistanut koko asiaa – tai olet jopa saattanut vintata sille kintaalla ja pitää hauskana vitsinä alusta alkaen.

Jos omia tekemisiään tulee aina liioiteltua ja asian vakavuutta suurenneltua, voit kirjoittaa ylös, mitä teit. Katso tekstiä myöhemmin ja mieti uudestaan, oliko tilanne sittenkään kaiken sen surkuttelun arvoinen.

Anna itsellesi anteeksi – ja osaa pyytää muilta!

Jos olet tehnyt jotain tyhmää tai sanonut jotain harkitsematonta, voit aina pyytää anteeksi. Laita Facebookissa viestiä tai kännykän kautta tekstaria, kiitä hauskasta illasta ja pahoittele, jos olit liian humalassa ja käytit hieman liian kauan tilittäessäsi edesmenneestä koirastasi tai vuosien takaisesta rakkaudestasi.

Osaa antaa myös itsellesi anteeksi ja unohtaa virheesi, kaikillehan niitä kuitenkin sattuu. Välillä on hyväksi myös nauraa omille toilailuilleen.

Lähde ulos, tapaa ihmisiä

Lähde reippaasti ulos ja tapaa ihmisiä. Kotiin suremaan ja voivottelemaan jääminen on karhunpalvelus omaa henkistä hyvinvointiaan kohtaan. Lähde siis nopeasti ihmisten ilmoille ja pidä mielessä visusti mielessä, että yleensä mokat tuntuvat pahemmalta omassa päässä kuin muiden mielissä.

09.07.2012 kl. 21:48

Moviestar

Jag hade sex med en 20-årig beväring inatt. Två av mina vänner såg det. Ena låg t.o.m i samma säng. Den andra låg på soffan. Och filmade. Med beväringens telefon. Detta fick jag veta EFTER att han hade farit...... Tjohej :-/
17.06.2012 kl. 20:55

Tjohej!

Imorgon skall jag fara till polisstationen och beställa körkort nr 9..... Hoppas det inte är samma tanter kvar där mera.... Bra går det.
03.06.2012 kl. 19:15

Oh Crap

Av vilken orsak ska man ha mera morkkis 1. Man super 4 dagar i sträck. 2. Man super 4 dagar i sträck och hela lönen man fått samma vecka far slut. 3. Man super 4 dagar i sträck och på dom 4 dagarna lyckas man gå hem från krogen med 3 olika karlar varav 2 är i förhållanden och 1 väldigt mycket yngre... Ibland blir jag bara så trött på mej själv......
24.05.2012 kl. 17:40

TAXI!!

På en skala 1-10, hur full är man om man beställer taxi så många gånger att när man kommer ut på gården står det 6 stycken taxi-bilar i rad och väntar....?
16.05.2012 kl. 07:04

Nu har jäveln även hittat mig i drömmen.

jag drömde igår att jag vann 10.000e och köpte grillkorv och öl åt alla jag kände. sen klädde jag av mig naken och dansade i parken med mina närmaste vänner.
GRYM morkkis fast de bara var en dröm ..  vad kan de betyda månne?
15.05.2012 kl. 23:45

Enkät

1. Hur länge har du bloggat? Ingen aning. Ett år kanske. Orkar inte kolla när första inlägget är skrivet heller, för jag är så lat.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga? Finlandssvenska o svenska yuppien.

 3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Nabaz Partyblogg. <3

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Jag inser att jag aldrig kommer att bli vuxen. Vilket är bra! =)

 5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare? 5-8 stycken kanske.

 6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t.ex. teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Vet inte. Allt är en enda röra.

 7. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Jag tänkte skriva Pajkvinnan men kom fram till att vi nog inte är så olika trots allt.. :-p Jag kan nog på ett eller annt sätt relatera till alla bloggar jag läser.

 8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Här kanske Pajkvinnan passar in =)

 9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Den dagen min mamma får veta om denna blogg, och att det är jag, så skjuter jag mej själv.

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Haha ja verkligen! =)

 11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Så länge min mamma inte får veta om detta så är jag nöjd..

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Lugna hemmakvällar o barn. Därför att man får ingen morkkis av sådant.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Inte alls.

 14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej

 15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? I sådana fall: Var de som du trodde att de skulle vara, eller blev du förvånad? Nej, ingen skulle nog vilja träffa oss .. vi skulle bara uppmuntra dem till morkkis

 16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Javisst. Om man är full när man gör det.

 17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta? Nej verkligen inte

 18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Hela mitt liv går ju ut på att ångra sej.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Med en sådan här bligg finns ju risken att den dagen kommer då morkkis-juttuna tar slut. Dock inte troligt den närmaste framtiden iallafall..

 20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då? Javisst om jag fortsätter i den här takten. Knappast kommer bloggandet att förändras så mycket =)

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
Jag orkade inte förstå den där frågan ..

22.  Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Nå egentligen ingenting, men de gläder oss att vi kan lätta människors ångest med vår egen!

23.
Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Inte betyder de heller ngt så där sist o slutligen, jag är nog mest nyfiken bara ^^

24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten:

Partybloggen, partybloggen,partybloggen,partybloggen och partybloggen
15.05.2012 kl. 23:03

Facebook

Jag är tvungen att återkomma till fenomenet Facebook och alkohol. Man tyckte ju redan det var förskräckligt när mobiltelefonerna kom och man kunde börja skicka fylle-sms. Men Facebook tar nog priset, i morkkis-mått mätt iallafall... Jag berättade ju här tidigare om en fylle-dag då jag skrev till typ ALLA inloggade och började konversationerna med orden Ditt svin. Fy tusan vilken morkkis jag hade följande dag, det var ju förstås flera som tog mina ord på allvar. Jag lovade mej själv att ALDRIG mera dricka o framförallt ALDRIG mera spendera tid på facebook OM jag mot all förmodan skulle få för mej att dricka igen.. Yeah right.. En vecka senare var det dags igen.. Fast den här gången inleddes konversationerna med orden "Ska vi knulla?"........... Need I say more? Gode min Gud!! Vad har jag för fel?????? Nu skulle jag villa veta om det faktist bara är JAG som håller på så här eller gör ni andra dylika grejer oxå?
10.05.2012 kl. 10:17

Att lära sig av sina misstag?

det här med ångest går ju oftast hand i hand med morkkis, am I right?
för mig är det iaf så .. den där känslan av att de finns något inom mig som är kallt och tungt och inte går att skaka bort, man har svårare att andas och allt känns så jävla hopplöst. Några gånger (okej många) har jag prövat dricka bort den, en jävla massa minttu och en jävla bra fiilis på dagen som borde ha varit krapula/morkkis dagen blir plötsligt till en jävla fin dag och man känner sig avslappnad och lyckas glömma bort den där tunga känslan i bröstet. Men man kan ju bara på detta vis skjuta upp den, nästa dag är sen dubbelt så svår. Morkkisen från två dagars (ibland tre) vilar tungt i huvudet och man lovar sig själv att ha en låååång paus.
Den här känslan varar oftast för mig i 4 dagar, sen är den glömd, veckoslutet kommer på igen och man är redo för en ny fest.
Så min fråga är; LÄR MAN SIG FAKTISKT ALDRIG?
07.05.2012 kl. 08:13

En lördag.

solen lyser in genom fönstret och ist för att göra mig lycklig ger den mig ångest. den lyser upp dammet, askan, och röken som ännu flyter runt i rummet. den visar alla de upp druckna flaskorna runt om i min lilla etta, den visar mina kläder som ligger utspridda i hela lägenheten, den visar ... vänta lite. de där är inte mina kläder? runt om mig ser jag ett par byxor, ett vitt linne, ett par boxers .. jag drar en djup suck och vänder försiktigt på mig. Jo där är någon. Satan! Helvete! Inne i mitt huvud börjar genast massa tankar snurra omkring, vad händer när jäveln vaknar? kommer han att stanna? blir det pinsamt? nej helvete tänker jag .. jag gör de enda rätta i såna här situationer, stiger upp och smyger försiktigt till kylskåpet. Aaaahh .. jag sveper den kalla ölen och den rinner ner i min torra hals o kyler ner både min strupe och mitt samvete. Nu kan jag leva en stund igen!  jag botar morkkisen med lite mer morkkis imorgon.
Nu kan jag sätta ner mig i soffan, tända på en cigarett, sätta på jävligt bra musik och dricka lite till öl. Tittar på mannen som ligger i min säng .. han är riktigt vacker ju! hans blonda hår, muskulösa överarmar och stora tribaler som formar hans armar på ett mycket vackert sätt.. Inte så illa! Jag är redo för mera! spänningen stiger i mig då jag öppnar min andra öl - jag är full igen. Ringer en vän i hopp om att få lite sällskap. Jo min vän kommer! Helt på samma linje idag!
Nu gäller det bara att väcka mannen så att jag kan få se vad de riktigt är för snubbe. jag hostar till, han rör lite på sig. jag hostar igen, han vänder på sig. han har ryggen mot mig men jag kan känna att han är vaken. Han tänker säkert samma som jag när jag vaknade, hahah! Jag erbjuder honom en öl och han vänder på sig. Vilken vacker man! han stiger upp, hostar som om han rökt några paket igår, tar emot ölen jag sträcker fram och sätter sig i soffan. Vi talar om allt möjligt, lyssnar på musik, röker cigarett efter cigarett, dricker öl efter öl och skrattar. Vilken super dag! Min vän dyker aldrig upp så vi bestämmer oss för att ha sex tills solen går ner, svettigt härligt och underbart sex!  Ännu då månen går upp känner jag han kyssar mot min hals, tills vi somnar tätt intill varandra.
Jag vaknar upp av solen som lyser in, den visar mera tomflaskor, mera aska och damm, men vad som nu saknas är hans kläder. Jag vänder på mig, Tomt. Nån gång på natten har han bestämt sig för att lämna mig. Kvar finns bara jag, ångesten, askan, dammet och morkkisen.
06.05.2012 kl. 07:45

Ditt svin

På en skala 1-10, hur full är man om man får för sig att skriva på facebook-chatten åt i princip ALLA inloggade och väljer att börja konversationen med orden "Ditt svin"................................... Oh PLEASE kill me!!
20.03.2012 kl. 17:26

Tårar av lycka

Jag var och festade i en stad ganska långt hemifrån med några vänner. Vi hade fixat att en kompis skulle komma och söka oss när krogen stängde. Vad som egentligen hände vet jag inte. Jag vaknade upp i en förort till den här staden, utan rock (det var fortfarande vinter) , utan plåmbok och nästan värst av allt, åtminstone just i den stunden, en telfon med nästan heldött batteri. Som pricken på i låg ju världens fulaste (han kanske inte egentligen var så ful, men så tyckte jag nog då) karl bredvid mig i en äcklig soffa. Jag skulle ju helst bara ha stigit upp och stuckit därifrån, men men.. Jag hade inte en blekblåaste aning varfan jag befann mig så jag måste ju väcka honom. Jag var tvungen att låna hans telefon för att kunna ringa mina vänner så att dom kunde komma och söka mig. Fyfan det var jobbigt. Nå efter många om och men fick jag tag på dem och dom lovade leta upp mig. Jag gick ut ut huset och gick en ganska lång bit (kom ihåg att jag var utan rock) Min lycka var total när jag såg min bil komma körande uppför backen! Jag slängde mig in i bilen, kastade mig i famnen på min kompis och grät halva vägen hem. Vad skönt det vara att komma hem i egen säng och bara sova bort alla bekymmer.. Alla bekymmer med att följande dag vara tvungen att gå till polisstationen för att återigen fixa nytt körkort....... Suck.. Och detta blev nog inte sista gången det hände..
15.03.2012 kl. 20:49

En söndagmorgon vaknar du upp med en dunkande huvudvärk och världens morkkis. No worries, vi har lösningen! Ta en del av några vänners värsta morkkisberättelser och känn dig lite bättre. Välkommen!

Senaste kommentarer

01.04, 19:29Den där jävla frågan. av lol
24.03, 04:00Kondomer. av KondomExpress
12.12, 21:13Den där jävla frågan. av Morkkistroll nr 2
01.12, 17:06Älskarinnan av Mary Jane