Stackars mamma.

Jag tycker verkligt synd om min mamma när jag ibland tänker tillbaka på de tider då jag ännu bodde hemma, och ändå var en mycket aktiv festflicka. Min mamma har nog varit med om de mesta, jag har hämtat hem pojkar som jag knappt veta namnet på, haft sex med dem mycket högljutt, och på de underligaste ställen i hemmet ..
Min mamma möttes till exempel en gång av synen av en naken man i hennes kök en morgon. Var säkert trevligt, när han stod där så glad så och drack vatten.
Varje morgon har morkkisen och stressen att få dem tyst utjagade lika besvärlig. Oh guud mamma, jag ber tusen gånger om ursäkt!

03.06.2011 kl. 01:05

Får det lov att vara lite lammkött?

På en andra-dagsfylla kan vad som helst hända. Åtminstone åt mej. Jag är helt aspackad, i vanlig ordning. Jag sitter i vår fina park med några vänner och dricker cider. Där finns också en jättesöt pojke som ja känner att jag vill stifta närmare bekantskap med. Så jag börjar prata med honom, och inte dröjer det ju länge innan vi utbyter saliv. Så vi bestämmer oss för att fara hem till mej. Nåväl, hemma hos mej sliter vi av varandra kläderna nästan genast. Vi har sex överallt o många gånger! När vi väl har fått tillräckligt och håller på att somna så ringer plötsligt hans telefon. När jag lyssnar på samtalet inser jag att det är nåt som inte stämmer. Det är någon som vill ha honom hem. Någon som är väldigt arg för att han e borta mitt i natten. Och det är inte en arg flickvän.Tyvärr. För det skulle ha varit bättre nog. För det är hans mamma. Hon vill ha hem sin 15-årige son....... Och då kan jag berätta att jag är, och var då redan, betydligt äldre än 15.. I en sådan ålder att det verkligen inte mera är ok att släpa hem o knulla en 15-åring... Jag kan säja att det var inte någon rolig sak att vakna o minnas detta.. Men men, nu måste jag ju ändå säga att längs med åren har vi ändå haft sex några gånger till =) Dock inte före han blev myndig...
03.06.2011 kl. 00:39

Pinsamt...

Det här vill jag skriva speciellt åt er som har vaknat en morgon och med fasa insett att er plånbok är spårlöst försvunnen. Det är hemskt. Allt arbete med att skaffa nya kort o dyl som finns där. Och ni alla vet ju att ett nytt körkort eller id-kort inte heller är det billigaste som finns. Om ni har morkkis över att ni tappat ett eller möjligtvis två körkort i era dar, så kan jag lugna er med att det är inte så farligt.. Som 26-åring tågade jag in på polisstationen, märkte till min fasa att tanterna i kansliet smålog åt mej. Jag gick vidare med huvudet högt till avdelningen för brottsanmälningar( dit måste man gå när ens körkort har försvunnit) och berättade mitt ärende för konstapeln som satt där. Han kollade upp mina uppgifter och därefter tittade han länge på mej, tittade sedan igen ner i pappren och sedan igen en lång stund på mig och utbraste: Jag tror visst du är lite trasslig av dej! Ja visst kan man lugnt påstå det.. När jag som 26-åring gick in på polisstationen för att beställa mitt 8:e körkort! Vanliga människor har inte under en livstid så många körkort ens, jag klarade av det på 8 år! Det pinsammaste med det här är ju då att tanterna i kansliet verkligen känner igen mig ren vid det här laget... Hoppas dom går i pension snart så jag lugnt kan gå dit och beställa åtminstone några nya körkort igen... :-p
26.05.2011 kl. 14:03

Snilleblixten

Nu är jag i Åbo igen. Och så mycket borde jag ju ha lärt mig att hit skall jag inte komma. Och om jag nu med våld är tvungen att komma hit, så borde jag ju förstå att hållas nykter i alla fall! Men nej... Nåja jag ska inte göra den här storyn allt för lång o invecklad. Som ni vet är vi flera stycken som skriver den här bloggen. Och en av oss berättade här i ett tidigare inlägg om hur hon hade raggat upp en karl och tagit in på hotell i Åbo. Det här är lite av en del 2 av den storyn. Bara att det inte är samma person som berättar detta. Som sagt, jag var i Åbo, full som en anka i vanlig ordning. Förstås hittade jag nån "snygging" jag måste ragga upp. Men nu var problemet, att vart skulle vi fara o sova(nåja, sova o sova...) Han var från Helsingfors o sov över hos sin syster, o jag hos min kompis som bodde i världens minsta etta. Nej dit kunde vi inte fara. Men plötsligt kommer jag ihåg nåt! Min kompis tog ju in på nåt hotell här för en tid sedan! Så jag ringer henne, klockan 4 på morgonen efter att krogen stängde. Och frågade vilket hotell, numret till hotellet samt vad det kostar att ta in en natt! Och hon svarade faktist! Och har fortfarande inte låtit mej glömma detta! Nå hur slutade detta lilla äventyr då? Faktist int lika hemskt som hennes. Av någon anledning kom jag och den här killen ifrån varandra under natten(troligtvis sa eller gjorde jag nåt helt crazyt och skrämde iväg honom) och jag vaknade upp..... i min bil!!! =)
20.05.2011 kl. 22:38

Det här med facebook ...

Alltså jag vet att det tagits upp tidigare, men jag kan lixom inte komma över hur jääävla lätt det är att göra bort sig i dagens läge. Javisst var det även med telefoner, och alla dessa fyllosamtal, men saken är ju mycket värre med facebook. Herregus, både min mamma och svärmor (+ resten av familjen) har ju ibland fått ta det av de mest underliga statusarna. En gång postade jag en status där det stod ngt i stil med " Anledningen till att så många kvinnor fejkar orgasm är att så många män fejkar förspelet." Detta var då efter en vild natt ute, och jag tänkte till och med tagga min pojkvän i den. På skoj såklart!

Det var inte lika skoj nästa dag, då jag hittade den igen och kunde konstatera att morkkisen var ett faktum. Förlåt mamma!

02.05.2011 kl. 02:24

Det 11 budordet: Du skall ej urinera på din väns matta.

Hahah, det här är en kort lite historia som egentligen inte har med min morkkis att göra, dock så mycket mera med en av mina käraste vänner.

Det var på den tiden som jag och min pojkvän var rätt så gröna i vårt förhållande, jag hade int känt honom länge, och han hade just och just lärt känna mina galna (men ack så underbara) vänner. Jag bodde då ännu i en liten etta, och där fanns aboslut inget rum att göra ngt i smyg. Men just denna kväll hade vi varit ute och festat, och jag hade bjudit denna kära vän att crasha på min soffa, och jag och min pojkvän sov i min säng. Under nattens första ljusa timmar vaknade jag plösligt upp av ett stön. Det var min vän som stigit upp från soffan .. Hna vimlande till och fortsatte sin väg in mot köket. Mne plötsligt stannade han, drog ner byxorna och före jag visste ordet av stod mannen och pissade! Han pissade på min fina nya ljusblå matta! Nå helvete tänkte jag. Jga kan dock ännu inte fatta varför jag inte steg upp och väckte honom. Där låg jag i sängen och tittade på bara ... Sen drog han upp byxorna igen och gick o la sig igen. Och jag minns att jag tänkte "imorgon skall han få putsa de där med en tandborste" och så somnade jag om.

Morgonen därpå, då jag påminde honom om vad han gjort, och min pojkvän och jag skrattat så att magmusklerna var sjuka. Min kära vän såg ut som om någon skulle ha anglagat honom för mord, och hans ansikte var rödare än en tomat. hahahah, jag glömmer aldrig den minen!

Och du min kära vän .. jag vet att du läser detta - du är ÄNNU skyldig mig en ny matta!

Ps. Det här är inte den enda historien jag har om pojkar som stigit upp på natten och pissat i nått hörn, el i en blomkruka el dylikt. HEY BOYS! whats up with that!?

30.04.2011 kl. 00:02

morrkis-frieri part 2..

Vaknar en söndag-morgon (el dag..) o mår i vanlig ordning inte alls speciellt bra.. Vad hände igår? Jag känner på mig att nåt är det som är fel..igen.. suck.. Vad nu den här gången då? Kollar bredvid mig i sängen, näh, ingen där. Huh! Kollar om väskan är kvar. Ja. Innehållet också, telefon, plåmbok o nycklar. Men vad kan det då vara? Hmm.. har jag månne supit upp alla mina pengar igen? Måste kolla mitt konto. Så jag stiger upp och går in till vardagsrummet. Men vad nu? Datorn är redan på.. O jag är inloggad på facebook! NEEEEJ!!! Sånt kan aldrig betyda något bra! vad har jag gjort?? Of course har jag skrivit nåt idiotiskt, men åt vem? Och vad? Vågar jag alls kolla? Jo jag måste få veta. Går in på sända meddelanden. Och där är det! Skickat till en relativt känd radioredaktör i svensk-finland, som jag vid det här laget hade träffat en gång i ca 10 minuter.. Och vad hade jag då skrivit undrar ni säkert nu. Jo, nämligen "När skall vi gifta oss?" Kort och koncist. Men fyyyyy jag dog nästan när jag läste det! Gå det att radera?? söka, söka,söka.. jo där står delete! Jess! Nåja, där kom jag ju undan med blotta förskräckelsen. Trodde jag. Efter ett par timmar fick jag nämligen svar. Inte går det alls att radera! Och det borde jag ju ha fattat! Det går ju bara att radera det från sin egen sida. Dumma, dumma jag! Nu vill ni säkert även veta vad jag fick för svar. Det var också kort och koncist. "Fast meddetsamma" var svaret jag fick. Så.. slutet gott, allting gott. Den här killen har ju nämligen en rejäl dos humor! =) Men vi har dock aldrig gift oss!
27.04.2011 kl. 17:04

Mysteriet med den förvunna väskan.

Kvällen började faktiskt lungt. Jag hade planer på att bli hemma och mysa för mig själv. Hade laddat upp en med sallad, en bra film och cokis och tyckte det skulle bli riktigt skönt.. Kl 23 ringde min vän och var taggad till tusen hon befann sig på den lokala pubben och berättade att en snubbe jag försökt ragga upp i evigheter befann sig där. Jag sa Nej. Kände mig nöjd med situationen och började göra mig redo för att att gå och sova .. Min polare ringer igen, nu hade hon talat med snubben och han hade frågat var jag befann mig mig ikväll. Känslorna (okej, kåtheten) tog över, jag böt hastigt om till en tajt top, sminkade mig, plockade ihop allt jag behövde i min nya snygga (dyra) väska: plånbok, parfym, läppstift, tobak, hemnycklar, kondomer, telefon och rusade ut för att möta min polare i dimman..

PRRRRRRRR! Jag vaknade med ett ryck. Huvudet dunkade till 1000. Hade någon kastat en tegelsten på det igår, eller varför i helvete var det så sjukt? Nej, det var nog bara krapula ..Jag drog mig sakta upp från sängen och konstaterade att jag var hos min vän och att det var alarmet på min telefon som väckt mig. Helvete. Tittade mot andra sidan av sängen. Did I get lucky yesterday? Nä. Där låg bara min vän. Jag försökte minnas vad som hänt igår ..Hmm ..jo nu minns jag att jag druckit en jävla massa shottar då jag kommit till krogen, för att komma ikapp mina aspackade vänner .. Hmm .. Jo jag minns oxå att jag försökt prata med snubben. Gick det bra? Näää .. jag var så packad vid det laget att jag nog inte ens fattade vad jag ville mera. Hmmm ...AJOOO ... Vi var ju på efterfest! Hihi. Det var kul! Men vänta lite .. Jo nu minns jag ... SATAN HELVETE JÄVLA PISS!! jag minns att jag skulle gå in på efterfesten och hämta tobak, och sen komma ut o röka igen, och att jag då lämnat min väska ute på gräset och vänta. Varför? int helvete vet jag. Jag minns även att jag glömt bort att jag skulle ut igen, och att väskan då blivit där ute, och när vi skulle hem igen var den borta (såhelvetejävlaklart) Vad fanns i väskan? jo allt jag stoppat dit igår, förutom min telefon som jag satt i fickan under kvällen. säkert för att ringa några jävla pinsamma samtal .. Min morkkis var så stor vid det här laget att jag lät bli att kolla uppringda samtal. Nå vad mera? AJO. JÄVLA PISS OCH SKIT!! Min väns telefon var ju oxå i helvetes väskan. Satan. Jag orkar int leva mera. Men int dör man ju av morkkis? Eller?
Ja ni, vart väskan försvann, och allt i den förblir ett mysterium. Ännu i denna dag vet jag ej. Men detta är ju faktsikt bara ett bevis på hur jävla dum man är och jag tänker ännu idag, om jag bara sku ha ätit upp min jävla sallad och gått och lagt mig ..snyft.
26.04.2011 kl. 23:10

klassikern.

Alltså detta har ju inte hänt bara en gång, utan ett par tusentals gånger känns det som, men vi drar det ändå!
Att vakna på morgonen och minnas att man tappat plånboken (med ALLA kort i)
Att vakna brevid den mest oattraktiva mannen jorden beskådat
Att vakna och gå genom uppringda samtal under natten

Alla dessa har jag gått igenom x antal gånger, och man sku ju tro att man lär sig av sina misstag, men görjag det? svar: nej.

Dock skall jag i kommande inlägg redovisa om de värsta (vad jag iaf kommer ihåg) minnena från dessa tillfällen. Ikväll kör vi det första!
26.04.2011 kl. 22:50

Alltså guuuud ..

Vi ber tusen ggr om ursäkt för att denna blogg fallit i glömska! historier på g! LOVAR.
26.04.2011 kl. 22:40

Dagens fundering:

Hur skämde man ut sig förr, då när man inte hade kännykkä, eller ännu värre, facebook? Gjorde man alls bort sig lika mycket då?
15.02.2011 kl. 16:57

Dude, where's my car??

Vi är 4 st som ska åka på festival ca 35o km hemifrån. Vi bestämmer oss för att skita i tält och elände, vi ska sova i bilen! Inte sover man ju ändå nåt när man är på festival. Nåväl, vi far iväg, och väl framme börjar vi dricka sprit. Det är väldigt tidigt på dagen så det blir ganska mycket längs med dagen. Nu kan jag tyvärr inte berätta nåt desto mera om vad som hände och varför. För jag minns INGENTING! Jag vet bara att följande dag vaknande jag upp....... HEMMA!!!! I min egen säng! WTF??? Jag stiger upp, går till köksbordet och hittar ett taxi-kvitto. Och en oanvänd festival-biljett.. åååååhh Gode Gud vad har jag gjort?? Jag kollar på summan, och kan konstatera att jag nog har åkt ganska lång väg, men inte hela 350 km. Så vad har hänt? Jag vet inte. Jag tror(Obs!TROR) att jag fick kyyti med någon ca halva vägen, och sen tog taxi resten av vägen. Det enda minnet som återvänt från den här pärsen är när jag stiger av taxin hemma på min gård. Så, för att göra en lång (och jobbig) story kort, så är jag hemma, och min bil 350 km bort... Jättekul... Så hur slutar det här då? Nå tack och lov hade jag nu iallafall så pass mycket förstånd kvar, så jag hade lämnat bilnyckeln åt mina kompisar. Och tur så hade ena körkort. Så när jag väl fick tag på dem och kunde berätta att jag var hemma och dom inte behövde söka efter mig, så fixade det sig! Men jag kan nog säga, att om juttun med killen jag släpade hem från Helsingfors kommer på 1:a plats i min morrkis-tävling så kommer nog den här på väldigt god 2:a plats! Och tänk om jag inte skulle ha lämnat bilnyckeln åt min kompis? Huuu jag vågar inte ens tänka på det.... Och ännu till på köpet missade jag en hel festival.. :-p
10.02.2011 kl. 19:20

En sak till ännu ..

Det var nån som hade önskat att vi skulle ha en mailaddress så att människor kan skicka sina egna morkkisberättelser hit. Vilken suverän idé tycker vi! Här är addressen! Det är bara att börja skicka in berättelser nu!

morkkis@hotmail.com

 

Ps. Vilken fantasi vi hade med namnet på addressen el hur?

P.s 2 Vilken överraskning att detta namn inte redan var upptaget. (NOOOT)

04.02.2011 kl. 23:49

Dubbelkryssningen.

En av oss vänner är dock fortfarande stationerad framför datorn, då min dag skall förgyllas av jobb imorgon hinner jag nog ej skaffa mig någon morkkis tills imo. Så jag tar upp ännu en bitter/sweet morkkisberättelse:

Det blir inte alltid som man planerar brukar det ju sägas, i mitt fall stämmer detta nästan alltid. Jag planerar att fara hem tidigt, jag planerar att inte dricka så förbannat mycket, och jag planerar definitivt att somna i egen säng.

Jag minns en gång, då jag definivt inte somnade i egen säng, somnade inte ens i samma land... Det var den ah så underbara dubbelkryssningen.

Meningen var alltså från början att jag och några vänner skjulle på en kryssning och vi var taggade till 110%! Det var en riktigt sån kryssning som man kan släppa lös och bara vara. Vi drack för hela båten, vi festade, kramades, åt lite, drack igen och fortsatte festa. Nästa dag fortsatte vi, ända till båten var tillbaka i hamn. Då redan var jag såååå klar för att åka bil hem för att krypa ner i min egen säng. Men .... I terminalen träffade min kompis på sin bror och några av hans vänner, och han bestämde sig för att åka ett varv till. Vad tror ni jag gjorde? ja i mitt fulla tillstånd var jag ändå absoslut övertygad om att jag oxå ville med! ja fan! vi drar ännu ett varv! mina vänner gjorde några tappra försök att övertyga mig om att jag verkligen inte var (el såg ut) att vara i festskick mera, men detta var förgäves.Sagt och gjort, en av mina vänner, jag och hans bror + vänner stegade tillbaka in på båten. Det var då det slog mig, morkkisen. Men herreguuuuud ... Vad i HELVETE gör jag här!? Blev så trött att mina ben började darra och jag måste lägga ner mig på sängen. Alltså det här var den värsta sortens morkkis, ni vet - då det känns som om huvudet skulle explodera, man mår illa, det drar sig i magen och man inte riktigt vart man skall ta vägen för att det skall lätta. För mig skulle dock lättnaden funnits ganska lätt, i form av min egen underbara säng. men här låg jag nu med vetskapen om att det ännu skulle räck ett helt jävla dygn före jag skulle lega där igen. Den resan hände absolut inget annat än att jag låg i hytten under täcket och bad till gudarna att båten snart skulle befinna sig i åbo igen.

Jag glömmer aldrig den känslan. Men tror du jag lärde mig något av detta? Nej tyvärr.

04.02.2011 kl. 23:36

Troligtvis imorgon....

Tänkte bara informera om att jag far till Helsingfors och festa idag.. Så om jag aldrig skriver mera.. Så beror det på att jag har sån morkkis över något att jag inte ens vågar skriva det hit!!
04.02.2011 kl. 09:28

En söndagmorgon vaknar du upp med en dunkande huvudvärk och världens morkkis. No worries, vi har lösningen! Ta en del av några vänners värsta morkkisberättelser och känn dig lite bättre. Välkommen!

Senaste kommentarer

01.04, 19:29Den där jävla frågan. av lol
24.03, 04:00Kondomer. av KondomExpress
12.12, 21:13Den där jävla frågan. av Morkkistroll nr 2
01.12, 17:06Älskarinnan av Mary Jane