Kondomer.

11.12.2013 kl. 23:16

Alltså den här juttun jag nu skall berätta har inget med mina fyllerier att göra - jag var alltså helt spiknykter när det hände MEN jag vill berätta den för att visa att de faktiskt bara händer såna här juttun till människor som vi ..

Detta hände idag. Jag skulle fara till butiken hastigt bara och fylla på min kondomlåda (jååå jag har en sån) för att jag använt upp nästan alla (hahah måste bara få in det nånstans). Det var nästa inga männsikor i butiken så jag svipade hastigt förbi en kassa och raffade åt mig typ 7 paket kortsun. Valde en kassa där de satt en lite flicka som inte ens kulle VÅGA dömma mig för att jag handlade så mycket kondomer på en gång och stegade hastigt dit. Väl då rullbanden börjat rulla hörde jag fniss bakom mig .. När jag vände mig om stod det tammifan ett HELT GÄNG med militärpojkar bakom mig och skrattade åt min handel ..det fanns fan inget jag kunde göra för att gömma kondomerna och skadan var ju redan skedd då de alla sett de.De tittade på varandra och log mot mig (jävligt kul lixom!!) mitt blod frös till is samtidigt om jag desperat försökte betala för kortsuhelvetena så att jag skulle slippa ut från butiks helvetet. Jag satt kortet in fel väg, slog in fel pin-kod allt medan hela jävla brigaden (kändes det som) stod bakom mig och log mot mig. Jag fummlade med paketen och rusade hastigt ut från butiken. Nej fy fan säger jag bara. Oddsen för sådant här är minimala och nästa gång jag köper kondomer tänker jag fara full o le tillbaka! PISTE.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Kunde inte låta bli att småle lite själv och förstår precis känslan. Därför man ska köpa online (självreklam :P). Lycka till med framtida kondominköp och hoppas att inte militären är där nästa gång!
KondomExpress24.03.14 kl. 04:00

En söndagmorgon vaknar du upp med en dunkande huvudvärk och världens morkkis. No worries, vi har lösningen! Ta en del av några vänners värsta morkkisberättelser och känn dig lite bättre. Välkommen!

Senaste kommentarer

01.04, 19:29Den där jävla frågan. av lol
24.03, 04:00Kondomer. av KondomExpress
12.12, 21:13Den där jävla frågan. av Morkkistroll nr 2
01.12, 17:06Älskarinnan av Mary Jane